2009.03.17. 13:38 Dunaj

Óriásmedúzák Támadnak Budapestre!!!!

Elindultak hát az anyaországból 14 kamionnyi cuccal benne minden ami a víz alatt található. Az alábbi videókban beleláthattok egy kicsit az építésbe. Sokszor nem is vesszük észre egy ilyen nagyobb szabású bulin hogy mekkora munka van a díszletekben. Fel sem tűnik amikor valami méteres monstrum mászkál, zenél, fénylik, táncol. Pedig a sensation csapatnak nagyon sok munkája van abban, hogy ez a hatalmas díszlet engedelmeskedjen nekik.

Szóval jönnek a monsterek kamionba csomagolva és indul a négyszáz táncos is lassan. Lesz három vizet lövellő zátonyszinpad, hatalmas medúzák, és óriási akváriumban táncoló szinkronúszók.

Három nap jut az összeépítésre a sportarénában ahol egy 80 méteres az óceánt idéző szinpad lesz a díszlet fő eleme. Hetven munkás szorgos keze építi majd ezt valamint telepít 200 mozgó lámpát, számtalan lézert, 16 darab hatméteres óriásmedúzát, és két kilóméter kábellel össze is kötik ezeket.

Lesz még több mint száz darab úgynevezett különleges hang kabin.

No meg persze ott leszünk mi is. Ezért ellátunk titeket egy-két hasznos infóval a bulival kapcsolatban:

Megközelítés:

A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található. huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.

Parkolás:

Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.

Dresscode:

Alsó- és felsőruházatod is legyen fehér, a cipőd lehet más szinű is. A ruházaton a kis feliratok, logók természetesen lehetnek bármilyen színűek. Farmert ne vegyél föl. A Sensation látogatóinak be kell tartaniuk ezt a dresscode-ot, különben nem léphetnek a rendezvényre, még érvényes belépőjeggyel sem.

Minimális életkor:

Az eseményen csak a 18. életévüket betöltöttek vehetnek részt. Ezt a kapuknál ellenőrizzük. Az életkort igazoló irat felmutatása kötelező!

Ruhatár:

Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyjátok a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.

Fotózás és videó:

Telefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.

 

Visszaszámlálás, még ennyi van hátra: