2009.05.16. 11:41 miss.flash

Ne a haveroktól kelljen megtudni - Sensation-GYIK

SENSATION MA!

Segítünk, hogy el ne tévedj! Gyakran ismételt kérdések és fontos válaszok a Sensationnel kapcsolatban. Olvass, hogy ne a haveroktól kelljen kérdezősködni.

A partyzók minden ruhadarabjának fehérnek kell lenni?
A felsőruházat (ing, póló, női felső, kapucni) és az alsóruházat (nadrág, szoknya, sort, harisnya) esetében alapkövetelmény, hogy fehér legyen, de a cipő lehet más színű is. Az egyes ruhadarabokon szereplő logók, kisebb minták is lehetnek színesek, ha nem túl feltűnőek.

Hol vehetem meg a belépőt?
A Ticket Express irodáiban vagy az Eventim.hu oldalon keresztül. Tavaly a deluxe-jegyek már hetekkel az esemény előtt elfogytak, tehát érdemes sietni.

Miért jobb a deluxe-jegy?
A deluxe-jegy kiemelt partykomfortot nyújt tulajdonosának. Külön bejárat jár hozzá külön ruhatárral, így elkerülhető a sorbanállás; a különtermekben a büfén kívül ingyenes ásványvíz- és gyümölcsfogyasztás biztosított a pihenőknek; a küzdőtéren kialakított deluxe-lelátók pedig a show élvezeti szintjét emelik.Mikor érdemes érkezni?
A kapukat este nyolckor nyitják, majd egy órával később a küzdőtér is elfoglalható. A show tíz órakor kezdődik a Muzzaik fellépésével, és egészen hajnali ötig tart.

Hol lehet parkolni?
A Papp László Budapest Sportaréna fedett, őrzött parkolójában 1160 férőhely van, a Sensation estjén ezer forintos áron lehet igénybe venni, de a parkolás megoldható a környező utcákban is.

Milyen lehetőség van a ruhák, táskák tárolására?
Korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár, ezért aki teheti, a nagyobb méretű táskákat, kabátokat hagyja a kocsiban vagy külső csomagmegőrzőben. Kompakt fényképezőgépek és képrögzítésre alkalmas mobiltelefonok használata engedélyezett.

Milyen esetben okozhat problémát a belépés?
Aki nem tartja be a dresscode-ot, illetve nem múlt el tizennyolc éves, nem léphet be a party helyszínére.

Miért fut egy évben több különböző show a világon?
A sorozathoz újonnan csatlakozó városok partyzói is megkapják a lehetőséget, hogy a korábbi produkciók részesei lehessenek. Így idén Chilében és Brazíliában a nálunk már bemutatott Tree of Love volt programon, a többi országban - így Budapesten is - a The Ocean of White, a júliusi aszterdami partyn pedig a legújabb Wicked Wonderland kerül megrendezésre.

Forrás: party.origo.hu

Visszaszámlálás, még ennyi van hátra: